Welkom naar uggs nederland! Vind wat u wilt en houden van wat u koopt!

Verzenden & retouren

Verzending beleid

    
Gratis verzending wereldwijd, dit is geldig voor alle bestellingen!
    
Internationale scheepvaart wordt verzorgd door International Transport Company, binnen 3-5 dagen tijd leveren meestal.

    
Uw bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS website.

    
De meeste internationale zendingen worden verzonden via DHL vooral in de detailhandel, terwijl het voor de groothandel, Neem dan nu contact met ons op, dat is de reden waarom u kunt genieten van gratis verzending naar Groot-Brittannië, AU, USA, etc en grote korting aanbieden van hier uit de detailhandel. Bespaar meer geld nu genieten van echte gloednieuwe kwaliteit.

    
Wij zijn een professionele online dealer en werken samen met EMS uiten op lange termijn, de scheepvaart orde en leveren aan uw deur. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten zullen worden gekomen.

    
Alle pakketten zullen binnen een andere doos worden gemaild!

Retourbeleid

    
We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan bij het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen". Voordat u geniet van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun originele staat i. e. niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.

    
Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u hier te halen. Wij beloven u van de juiste volgorde pakket. Dus als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 20% restocking fee. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

    
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, zoals we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

    
Alle geretourneerde goederen moeten naar het afleveradres worden verzonden e-mailen wij u nadat u hier onze feedback!

Uitwisselingen

    
Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. Neem dan contact met ons op met uw Order ID en een van onze teamleden zal u helpen. Feedback nu! Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, zou je je items terug te keren voor een terugbetaling (volgens Return-beleid) en een nieuwe bestelling voor de stijl die u liever te plaatsen.

    
U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun originele staat i. e. niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile voorwerpen terug aan u worden geretourneerd.

    
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, wordt u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug aan u. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen bescherming, zoals we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Notice

    
Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want dat we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestellingen, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.

Friendly Opmerking: Als u de tracking nummer niet binnen 3 dagen ontving na het plaatsen van uw bestelling, kan uw e-mail server hebben gezien als spam. In dat geval kunt u contact met ons op voor hulp bij het opsporen bestellingen '.